Bestuur 2012 - 2013

Bestuurd2012-2013VOORZITTER: Klaas Kapteijn
SECRETARIS: Pieter - Bas Dujardin
PENNINGMEESTER: Erik Zwaans


Jaarthema: Ik hou van Holland! 

Het jaar 2012 kenmerkt zich door de vele sportevenementen waaronder het EK-voetbal en natuurlijk de Olympische Spelen. Reden te meer om daar 100% achter te staan en je land aan te moedigen: Ik hou van Holland!

Ook zal de Tafel dit jaar een bijzonder event organiseren. Op 29 september zal er een poging gedaan worden om het wereldrecord Lipbub te verbreken. Een lipdub is een videoclip die bestaat uit één lang shot, waarin een groep mensen een bekend liedje playbackt. Daarbij legt de camera een vooraf bedacht parcours af. De doelstelling is om 6500 deelnemers op de been te brengen. Een hele uitdaging waarin het bestuur alle vertrouwen heeft. Hiermee wordt zowel Schiedam als de Ronde Tafel 46 verder op de kaart gezet.

Uiteraard wordt aan onze leden een gevarieerd, spannend, uitdagend en ondeugend programma geboden waarin het jaarthema goed herkenbaar is. Onderdelen als de bestuurswissel, vijfde dinsdag, familieweekend, nieuwjaarsreceptie, begin/eind zomerreces, herenweekend, jaarfeest en kerstdiner ontbreken ook dit jaar niet. Ook zullen we de gegenereerde opbrengsten uit bijvoorbeeld wijnacties en Koninginnedag doneren aan enkele Goede Doelen.

Het wordt dus weer een boeiend Tafeljaar vol hoogtepunten en uitdagingen!

Het bestuur,

Klaas Kapteijn (voorzitter)
Erik Zwaans(penningmeester)
Pieter Bas Dujardin (secretaris)