XXL over the top BINGO

Waanzinnige prijzen • knotsgekke presentator • DJ


SAVE THE DATE!

XXL over the top Bingo editie 2!

Wat een feest was het de vorige keer en wat zijn er geweldige prijzen gewonnen! Daarom doen we de XXL BINGO dit jaar weer opnieuw. Maak kans op waanzinnige prijzen en beleef een top feestje. Wees er snel bij want er is veel animo voor de XXL BINGO.

Hou ons in de gaten want binnenkort maken we de eerste prijzen bekend en welk goed doel we dit jaar steunen. Want uiteraard, zoals je van ons gewend bent gaan de opbrengsten naar een goed doel.

Entree
37,50 inclusief een boekje bingokaarten Koop tickets

Tijd
19:00 - 23:00 uur

Locatie

Zaal Beatrix
Lange Kerkstraat 70
3111 NR Schiedam

De opbrengst gaat naar de kinderhuiskamer Rijndam Revalidatie
Rijndam Revalidatie heeft evenals andere ziekenhuizen veel kosten en weinig geld om dat extra te kunnen betekenen voor hun patiënten naast het leveren van de zorg. Juist om dat stukje meer te kunnen bieden, alsook nieuwe innovaties in de zorg, is Vrienden van Rijndam ontstaan.

Rijndam Revalidatie is de aangewezen plek om te revalideren hier in de regio voor jong en oud, zowel tijdens een opname als poliklinisch. De huiskamer op de Kinderafdeling op de Westersingel wordt als ontmoetingsplek gebruikt voor jongeren die aan het revalideren zijn. Hierdoor even de aandacht weg van het ziek zijn en kunnen ze weer kind zijn. is Deze huiskamer is aan vervanging toe en daar wil de Ronde Tafel Schiedam het verschil maken.

https://www.rijndam.nl/


« Terug naar het overzicht