Verjaardagsbox voor alle Schiedamse kinderen

De onlangs georganiseerde Winterwijnactie en Lipdub (T-shirt)actie hebben een geweldig resultaat opgeleverd! De volledige opbrengst is ten goede gekomen van Stichting Jarige Job.
 
Jarige Job zal met de opbrengst een jaar lang alle kinderen uit de armste gezinnen van Schiedam trakteren op een Verjaardagsbox met alles erop en eraan. Zoals versiering, traktaties voor de klas en de leraren, wat lekkers voor de visite en natuurlijk een mooi cadeau. Bij deze gezinnen is er thuis te weinig geld om een kinderverjaardag te kunnen vieren. Dankzij de Verjaardagsbox kan de verjaardag van deze kinderen toch een bijzondere dag worden!
 
Op 11 december jl. heeft Jarige Job een cheque met een schitterend bedrag ontvangen waarmee kinderen tussen 4 en 12 jaar van alle Voedselbankgezinnen in Schiedam een jaar lang van een Verjaardagsbox kunnen worden voorzien.
 
Via deze weg willen Ronde Tafel 46 en stichting Jarige Job iedereen hartelijk bedanken die een bijdrage heeft geleverd om beide acties tot een succes te maken!


« Terug naar het overzicht