Haringactie 2017

Wil jij je collega's trakteren op de lekkerste Hollandse Nieuwe én tegelijkertijd een goed doel ondersteunen? Bestel dan vandaag nog bij ons! Op vrijdag 23 of vrijdag 30 juni leveren wij persoonlijk de haring van Schmidt Zeevis bij jou voor de deur af. De box wordt compleet geleverd, inclusief prikkers, uitjes, zuur en zelfs een borrel.

Met elke verkochte haring steun je Stichting Niemand Buiten Spel met minstens €1,-. Wat in 2017 begon als een initiatief van burgers uit Schiedam, is inmiddels uitgegroeid tot Stichting Niemand Buitenspel, omdat ‘iedereen mee moet kunnen doen’.
De stichting zet zich in voor kwetsbare kinderen, zodat ook zij kunnen sporten en bewegen. We zijn ons allemaal bewust van het belang van beweging, vooral voor kinderen, omdat het hun algehele ontwikkeling stimuleert.

Om het goede werk van de stichting te ondersteunen, wil de Ronde Tafel 46 Schiedam een opblaasbaar voetbalveld doneren, zodat ook de allerkleinste kinderen in Schiedam onder begeleiding van vrijwilligers van Stichting Niemand Buiten Spel veilig kunnen sporten.

Hieronder vind je onze prijzen per aantal:

 

20 stuks (incl. een klein flesje Ketel1 Matuur): € 60

40 stuks (incl. een fles Ketel1 Matuur): € 120

100 stuks (incl. twee flessen Ketel1 Matuur): € 275

Deze prijzen zijn inclusief BTW

 

Wil je bestellen? Volg dan de link naar ons bestelformulier.

KLIK HIER VOOR HET BESTELFORMULIER

 

Na bestelling ontvangt u een factuur op het gewenste adres.


« Terug naar het overzicht