Dutch Masters Shortboard Schiedam

De Ronde Tafel Schiedam organiseert op zaterdag 12 juli 2014 de Dutch Masters Shortboard. Het historische centrum van Schiedam is het decor voor een uitdagende competitie. Aan de voet van de hoogste historische molen ter wereld de Nolet, wordt een fantastisch programma neergezet.
Bereid je voor op een dag met spectaculaire shortboard-actie, gecombineerd met demonstraties, clinics, live optredens en de allerbeste shortboarders ter wereld!
En een spectaculaire actie om met de hele stad geld in te zamelen voor een fantastisch doel: de achtste molen in de stad. Naast de zeven reuzen die we al rijk zijn op dit moment, gaat de Ronde Tafel samen met de andere serviceclubs in Schiedam geld ophalen om een speciale kindermolen te realiseren. Die wordt gebruikt om bijvoorbeeld basisschoolleerlingen kennis te laten maken met het fenomeen wind en wat je daar voor geweldige dingen mee kunt doen!

Hulp
We kunnen in deze fase volop ondersteuning van de stad gebruiken! In eerste instantie bij onze zoektocht naar sponsors. We hebben één of twee 'grote jongens' nodig, maar zijn - net als bij de lipdub - ook op zoek naar bijvoorbeeld enthousiaste winkeliers die prijzen ter beschikking willen stellen. Heb je de gouden tip voor ons? Heb je een waardevol contact? Of werk je zelf bij een bedrijf dat z'n naam misschien wil verbinden aan dit unieke evenement? Neem contact met ons op info@schiedam2014.nl

Dutch Masters Shortboard Schiedam

 


« Terug naar het overzicht